Osta, ennen kuin painos loppuu. Hinta 23,95€

Tästä voi tulla jopa omakotitalon verran korvauksia sinulle, rähisi satakiloinen vartija.

Poliisiauton kyydissä katsoin tummennettujen lasien läpi ulos ja tajusin, että nyt mokasin niin isosti, ettei tästä enää ikinä selvitä. Nyt oli selvää, että viaton nuoruus oli päättynyt ja raja oli ylitetty.

Onko kaikki menetetty, jos koulut jäävät kesken, ulosottovelkaa on loppuiäksi ja elämäntavat kelpaavat kouluesimerkiksi siihen, miten ainakaan ei kannata elää?

Vantaalainen perusjätkä Toni Salmi päätti, että ei ole.

Tonin pyörryttävä vuoristoratatarina on kertomus vääristä valinnoista, uskosta ja toivosta, hetkellisestä menestyksestä ja entistä musertavammasta alamäestä - ja sitkeästä liekistä, joka ei suostunut lopullisesti sammumaan synkimmilläkään hetkillä, kun rahaa ei ollut edes ruokaan.

Tämä on tarina isoista unelmista ja henkilökohtaisesta kasvusta. Kirja kertoo mielen uskomattomasta voimasta ja siitä, miten kaikki on mahdollista, jos vain tekee riittävän monta kertaa sen päätöksen, että minähän en luovuta.

Samalla päästään kulissien taakse tutkimaan tunteita herättävää suoramyyntialaa ja sitä, mistä siinä on kysymys - ja mistä ei.

Mitä enemmän matkalla on tullut poikittaista mailaa, sen paremmalta saavutukset tuntuvat. En edes haluaisi elää sellaista tarinaa, että aloitettiin bisnes, kaikki meni niin kuin elokuvissa ja nyt ollaan huipulla.

Kirjoittanut Toni Salmi 

Kustannustoimittaja Olli Mustonen

Kustantaja Maximize Events Oy

STT-lehdistötiedote


Tilaa tästä omasi

Tarina yrittäjästä, joka ei luovuttanut