TARINA

OMAA TARINAA

Matka alkaa vuodesta 2005. 20-vuotiaana huomasin, että tulevaisuus näyttää aika apaattiselta omalla kohdallani. Olin nuoresta iästä huolimatta hankkinut kymmenien tuhansien eurojen velat niskaan, koulut oli jäänyt kesken ja olin päätynyt maitovarastolle töihin yövuoroon. 

Näihin aikoihin törmäsin onneksi suoramyynti toimialaan ja ymmärsin heti, että tässä on menestymisen mahdollisuus omissa käsissä. Ajattelin katsoa "kortin" läpi. 

Alun optimistina kuvittelin kaiken tapahtuvan vuodessa. No eihän se ihan näin tietenkään mennyt, mutta se avasi polun uuteen ja kiinnostavaan maailmaan. Ensimmäiset pari vuotta lasken jälkikäteen oppiajaksi. 

Ensimmäisen parin vuoden jälkeen kävin "Intin" jonka jälkeen palasin bisnesten pariin ja tein elämäni kovimman kasvun liiketoiminnassa. Ehkä jopa liian kovan suhteessa taloudelliseen älykkyyteeni. Siinä osteltiin autoja ja asuttiin hotellissa, kunnes edustamani yhtiö meni konkurssiin ja itse ajauduin henkilökohtaiseen konkurssiin siinä samalla. 

Kesäkuussa 2011 minulle esiteltiin yritys nimeltä Zinzino. Tartuin mahdollisuuteen. Aiemmat epäonnistumisen kokemukset ja synkkä taloudellinen tilanne piti minua henkisessä lukossa ensimmäisen vuoden. 

Toisena vuonna kahleet irtosivat ja sain valjastettua energiani massiiviseen toimintaan josta seurasi nopeat massiiviset tulokset. Tämän jälkeen olen kokenut muutaman ylä- ja alamäen matkan aikana.

Vuonna 2015 tajusin alkaa rakentamaan liiketoimintaa vahvalle asiakaspohjalle. Ainakin omassa yhtiössä asiakkaat tuo "rojaltituloon" verrattavaa automatisoitua tuloa. Tajusin että juuri tuo automatisoitu tulo suoramyynnissä rakentaa vahvan ja pysyvän liiketoiminnan. 

Lisää tarinaa kuulet linkeistä alapuolelta. 

Oma tarina youtube

Oma tarina Suoramyyntisummit

Jyväskylä Pavilijonki 11.11.2017

"Tarinaa kirjoitetaan joka päivä, sivu kerrallaan"