TARINA

OMAA TARINAA

Matka alkaa itsellä vuodesta 2005. Noin 20 vuotiaana huomasin että tulevaisuuden polku alkoi näyttämään aika apaattiselta. Olin nuoresta-iästä huolimatta hankkinut kymmenien tuhansien eurojen velat niskaan, koulut oli jäänyt kesken ja olin päätynyt maitovarastolle töihin yövuoroon. Samoihin aikoihin törmäsin suoramyynti toimialaan ja ymmärsin heti että tässä on menestymisen mahdollisuus omissa käsissä. Ajattelin että katsotaan "kortti" läpi. 

Alun optimistina kuvittelin että kaikki tapahtuu vuodessa. No eihän se ihan näin tietenkään mennyt, mutta se avasi polun uuteen ja kiinnostavaan maailmaan. Ensimmäiset pari vuotta lasken jälkikäteen oppiajaksi. Ensimmäisen parin vuoden jälkeen kävin "Intin" jonka jälkeen palasin ja tein elämäni kovimman kasvun puolen vuoden ajanjaksona. Ehkä jopa liian kovan suhteessa taloudelliseen älykkyyteeni. Siinä osteltiin autoja ja asuttiin hotellissa, kunnes edustamani yhtiö meni konkurssiin ja itse ajauduin henkilökohtaiseen konkurssiin siinä samalla. 

Kesäkuussa 2011 minulle esiteltiin yhtiö nimeltä Zinzino. Tartuin mahdollisuuteen. Aiemmat epäonnistumisen kokemukset ja synkkä taloudellinen tilanne piti minua henkisessä lukossa ensimmäisen vuoden. Toisena vuonna kahleet irtosi ja sain valjastettua energiani massiiviseen toimintaan, josta seurasi nopeat massiiviset tulokset. Sen jälkeen olen kokenut muutaman ylä- ja alamäen matkan aikana. Vuonna 2015 tajusin alkaa rakentamaan liiketoimintaa vahvalle asiakaspohjalle. Ainakin omassa yhtiössä asiakkaat tuo "rojaltituloon" verrattavaa automatisoitua tuloa. Tajusin että juuri tuo automatisoitu tulo suoramyynnissä rakentaa vahvan ja pysyvän liiketoiminnan. 

Lisää tarinaa kuulet linkeistä alapuolelta. Sain kunnian olla puhumassa omaa tarinaa edustamani suoramyyntiyhtiön päätapahtumassa noin tuhannelle yrittäjälle. Alempi video on kuvattu suoramyyntisummit tapahtumasta.


Oma tarina youtube

Oma tarina Suoramyyntisummit

Jyväskylä Pavilijonki 11.11.2017

"Tarinaa kirjoitetaan joka päivä, sivu kerrallaan"